Operationssygeplejerske

Vi har travlt og søger derfor en operationssygeplejerske til Ortopædkirurgisk klinik i Helsingør ved speciallæge Ole Jakobsen.

Ortopædkirurgisk Klinik Helsingør tilbyder

Vi tilbyder en spændende fast stilling som operationssygeplejerske i et uformelt arbejdsmiljø med et godt, tværfagligt samarbejde i dejlige omgivelser med gode, søde og fleksible kolleger. Vi forestiller os, at du ansættes på fuld- eller deltid. Der er mulighed for aftale om ansættelse på timelønnet basis. Vagterne er fortrinsvis placeret i alle ugens dage med en vagtlængde på 7-9 timer.

I Ortopædkirurgisk Klinik Helsingør har vi altid patienten i centrum, og alle, der gæster os, behandles med omsorg og interesse. Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med gode, søde og fleksible kolleger samt et godt, tværfagligt samarbejde.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte operationsforberedelse, operationssygepleje, gen-behandling af udstyr, koordinering af patienter og inventering af operationsartikler. Derudover vil du have ansvaret for vedligeholdelse og servicering af udstyr tilknyttet operationen samt det sterile arbejdsområde. Du vil endvidere indgå i et team der løser forefaldende opgaver i klinikken, så som telefonbetjening, patient booking, kontakt til sygehuse, forestå henvisninger, medicinhåndtering, håndtere billeddiagnostisk materiale, m.m.

Vi søger

Vi søger en operationssygeplejerske, gerne med erfaring indenfor ortopædkirurgi. Har du derudover erfaring med ryg- og plastikkirurgi, vil det være et ekstra plus. Ligeledes vil erfaring med opgaver i sterilcentral være en fordel.

Det er vigtigt, at du har minimum 2 års erfaring indenfor dit speciale.

Motiveres du af en høj faglig standard, en effektiv og afvekslende dagligdag, medindflydelse og at være tæt på patienterne, er stillingen måske lige noget for dig.

Vi lægger vægt på at finde den helt rigtige profil til vores team. Vi ønsker os en ny kollega, der med ildhu og drive vil tage sin plads i teamet og bidrage med et højt fagligt niveau. Det er vigtigt, at du er fleksibel, serviceorienteret, god til at prioritere dine opgaver og evner at skabe overblik – også i pressede situationer – samt har et godt humør.

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Ansøgningsfrist

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende os din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder til jobsamtaler løbende – vent derfor ikke med at sende din ansøgning.

Yderligere information

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikchef Lise Gottlieb på telefon 49 22 47 03.

Ansøg om jobbet HER!